Wednesday, June 24, 2009

Dan pemenangnya ialah


Bekas Pensil Warna!!!

Terima kasih ya kepada kawan-kawan yang sudi memberi jawapan kepada soalan di posting sebelum ini. Dari segi fungsi, rasanya hampir semua dapat menjawabnya dengan betul.Jawapannya ialah BEKAS PENSIL WARNA. Kak Nor, Ciktie, Kak Masz, Kak E telah menjawab dengan tepat.Tapi ikut syarat uatama: yang pertama menjawab dengan tepat kan.Maka pemenangnya ialah KAK NOR. TAHNIAH !!!(pandainyer dia, cepat dan tangkas...nanti tinggalkan alamat di email @ private message ye :D )

Memandangkan Kak Nor takde anak2 kecil yang masih menggunakan pensil warna, (kalu nak tunggu cucu kena tunggu yang dok oversea tu balik kawin dulu..lambatla boleh guna, kan!!). Kak Nor bolehla pelbagaikan kegunaannya seperti yang dicadangkan oleh Ana, Esca, Kak Umie E dan Kuazue-letak pisau, flower tools, chopstick dan lain-lain. Takpa, nanti za panjangkan sikit kainnya tu agar dapat menutup kepala sudu tu, untuk memudahkan Kak Nor isi sudu, senang nak bawa pergi picnic kat Batu Buruk nanti!! :D

Kepada semua kawan yang telah meneka, terima kasih, nanti lain kali Za buat give away lain pulak ye!!

8 comments:

Nor

yey yey yey yey!!! k.nor menang.. huhu masz kalah..hehhee alhamdulillahhh.. menang lg..rezeki2 dulu dgn teka teki yatt.. (tp sampai la ni tak sampai2 ler, posmen dah cilok agaknya kad tuh.. sedih woo..) za, nanti k.nor PM kat forum ya.. tq2..lain kali wat lagi ya..... sronot nyerrrrrrr!!! :D

adianiez AIDA

ala... sedih nyer...
aduhai... betapa sedih nyer hati ku uni... cantik nyer benda tu...

tapi takpe... enjoy thinking about it tadi...

tahniah yek kak nor. nanti da terima, jgn lupa war-war kan...

Nor

thanks.. nanti bila dah sampai ke tangan k.nor, k.nor post kat rumah k.nor ya.. jemput dtg tau..

zaliana

AIda
adoi janganlah terkeciwa...nanti lenkali cuba lah lagi yek!! terima kasih kerana sudi memerah otak mencarik jawapannya!!

|| syazwaniadnan ||

uishhh, melepasss!! haha :P
cantik cantik cantik!
akk guna fabric yg keras ke?
atau kain cotton biasa?
wani ni dok simpan la tutorial dia, tp xbuat2. bila tah nk dtg vitamin rajin ni :P

akk ajarlah :D boleh?

zaliana

wani
haa..pakai tutorial kat web Skip To My Lou tu :D
Akak beli kain cotton, tak surelah cotton apa, org tu kata english Cotton..tapi kak za rasa macam chinese cotton aje... pastu boh pelapik dalamnya

umi_e

Tahniah nor!

* belum rezeki nak dapat hadiah ;)

esca

wahhh kak nor menang laaaaa.. bestnyaaaaaaaa tahniah tahniahhh