Wednesday, June 24, 2009

Apakah ini?


Cuba teka, apakah benda dalam gambar ini? Yang pertama meneka dengan betul akan menerima 1 unit 'benda' ini. Cepat cepat teka!! Sapa teka betul dia dapat!! Sila tinggalkan jawapan anda di ruangan comment ya! Semua boleh joint, tak kira blogger atau bukan blogger. Uih seronok rupanya buat orang tertanya-tanya ni.. :D

15 comments:

Nor

salam za, kalau tak silap, tu bekas letak pensil warna kan..

CikTie

ye la...ciktie pun rasa sama juga...tempat letak pensil warna @ crayon...

masz_73

hmmm... x nk larr teka sama cam knor & Cik tie tu..nnt jd pemenang ke 3.. kita nk jd pemenang pertama.. ahahhaha...

akak teka je lar ek! hmmmmm.... apa ek? (sambil garu2 kpala ni..) :D

JAWAPAN : BEKAS BAHAN2 MEWARNA

- x sama kan ngan jawapan knor tu.. kekekke :))

Nor

huh! ngelat la masz ni.. sama jer tu, satu emak satu bapak jer :P

Anawahid

nk cuba nasib laaa.. tempat letak set pisau ukiran buah-buahan x pon, bekas isi alat2 wat ribbon za tuh!.. hehe lg satu last2!!.apron yg digulung... muhahaha

esca

sudu garfu or bahan2 kek .. tul x?

Wife and Her Daily Notes

napkin??

princessharyati

apron
beg kecil isi mekap

Ummi

Za, amboiii main teka teki pulak..apa ek..ke fondant kek yang dihias menyerupai pencil case or make-up case gitu..ish, x reti laaa..hehe, saja wat nyibuk je ni..

umi_e

za... kak e pun agak - untuk letak colour pencils tapi kalau orang yang kreatif cam za, boleh letak sudu-garfu atau chop sticks :)

* nasiblah eehhhh sapa yang berjaya sebab jawapan hampir sama je :P

Kuazue Mohamad

za.. napkin meja yang kat dalam tu ader set garfu..sudu..pisau..
nampak cam napkin yang selalu tak kat atas meja..sbb ader cam ader cincin ...

CikTie

za...bila datelinenya ni...!!! tertanya2 pulak apakah bendanya ni...? saja je za ni bagi kita tenung lama2 kat blog dia. Tembus nanti!!!

adianiez AIDA

apekebenda nyer tu ???

bismillahirramanirrahim....

aida rasa ia nya adalah beg. besar ke kecik ke, tak tau... but ia boleh dilipat-lipat jadi kecik... senang disimpan bila tak guna...

"minta2 la aku menang..."

aminnnn.....

zaliana

Kak Nor: wahhh..baru je start nak teka dah ada pulak pemenangnya

Ciktie: hehe Ciktie betul!!!!pemenang no 2!!!

Kak Masz: hehe pemenang no 3- tak dpt hadiahla pulak..uih mcm tak acikan..patutnya adala hadiah no 1, 2 dan 3 kan..apala penganjur ni..takpe, lenkali kita tambah hadiahnya yek :D


Anawahid: haa..bulih gak wat isi pisau-macam style pisau chef tu kan..dok dlm sarung gini la jugak

Esca: hehe selamat berkenalan terlebih dahulu!! good try!!

Wife and her daily notes: bukan napkin :D (hai, nice to know you :D)

Princess haryati: hehe kalau nak buat boh make up, letak berus boleh kot ekkk

Kak Ummi: ehhe kalaulah ye fondant berbentuk pencil case..pakar buat fondant boleh buat kot yek...

Kak E: hehe betul dah jawapannya tu..cuma etrkemudian jawab dari Kak Nor :D

Kuazue: ha'ahlaa..nampak mcm napkin pun ye jugak kan...Terima kasih kerana sudi meneka :D


Ciktie: sori lambat nak update..dari tadi nak letak jawapannya..tapi siaran byk tergendala..sbb dok alyan si ekcik ni haa..tengok2 dah ramai yang meneka :D

Aida: yang part dilipat-lipat tu betul :D

esca

nampaknyaaa jawapan saya salah..ehehhe.. tp boleh diguna pakai juga kan..eehehehhe