Saturday, May 8, 2010

Selamat Hari Ibu Untuk Semua..ada hadiah untuk anda


Sempena hari ibu ni..ada satu hadiah untuk pengunjung Jurnal Rasa. Dah lama teringin nak beri free gift pada pembaca blog ni ..terima kasih kerana sudi singgah di blog saya yang tak seberapa ni...saya hargai semua komen anda!

Khas kepada semua ibu ..sesiapa yang berminat untuk dapatkan hadiah ni sila 'daftar' nama anda di bahagian COMMENT.. saya akan buat cabutan secara rawak menggunakan random.org untuk tentukan pemenang. Tarikh tutup pada hari ISNIN depan, jam 9.00 pagi..kita nantikan hadiah ni menjadi rezeki sapa yer. Cuma ada 1 unit saja. Seboleh-bolehnya saya nak beri lebih banyak tapi itu saja yang termampu buat setakat ini.

Nak tahu apakah sebenarnya hadiah ni..boleh lihat gambar penuhnya di blog saya yang satu lagi- http://ribbonpetals.blogspot.com Ia produk handmade yang saya sulam sendiri dengan penuh kasih sayang untuk anda-seorang ibu penyayang lagi anggun!


Saya tujukan ucapan hari ibu untuk ibu saya..yang saya panggil Ma..terima aksih atas segala-galanya-semua pengorbanan, kasih sayang dan perhatian yang diberikan sejak dari dalam kandungan sehingga hari ini. Smeoga allah memberikan kebahagian,kesihatan dan rahmat yang berpanjangan untuk Ma.Amin

Di bawah ni pula-saya nak kongsikan ucapan hari ibu yang saya dapat dari sms.Ia datang dari adik saya, Faza. Kini ucapan ini ditujukan khas buat anda, ibu-ibu diluar sana

Ya Allah, wanita yang membaca ucapan ini adalah seorang ibu yang cantik, kuat,sabar dan saya menyayanginya. Kau tingkatkanlah kehidupannya dengan rezeki yang berkat,kau rahmatilah setiap langkahnya dalam mencari rezeki keluarganya.Kau bersihkanlah hatinya...kau kuatkanlah imannya..kau peliharakanlah dia dari fitnah. Amin Ya Rabbal A'lamin

Ini pula..kad dari Aziemas

Terima kasih Azie

Yang ni pula dari Alongroz..TQ!


15 comments:

HomeKreation

Za, love your ribbon works! Kalau dapat ni best nyaaa!

K.Nor

za, k.nor mmg suka hasil tangan za.. cantik!! yg aritu pun cantik hehe.. td buka blog za satu lg tu, suker tengok pink blossom yg sweet tu :)

Azie

nak join..nak join hihihhihihihi..kak za mulusnyer tgn tu nk bentk2 bungee tu..kalu kita kejung dah hihihihihi

Hasni

kak za, hasni nak hadiahhh!!!!

nor64

salam za,

selamat hari ibu ....
marbelesnya freegift tu...
ada rezeki merase lah..
ok za bai2 muahhhhh

Ummi

Za, akak mmg salute tul hasil seni tangan Za tauuu..jarang orang boleh hasilkan kerja sambilan secantik ni..Kalau laaahh hadiah tu adalah seperti ini.....waaaaaahhhh, lena lah tdo lepas tuh..kan, kan...

Chempaqa

salam kak za
sy nie silent reader..tapi nak cuba nasib jg....suka sangat dgn jahitan ribbon akak...begitu halus dan bseni..

Diesha

Za....nak..nak....bolehlaaaa...hik hik...anyway...Selamat Hari Ibu...takyah la sha puji lebih2 tuk hadiah tu(tapi berharap ni..hihi)..sebab rasanya Za dah tahu kan betapa sha suka RE Za..hehehe...

...::DiLLa @ aween05::...

K Za.....dilla nak join gak...U my inspiration...

indahhouse

salam kak zaliana,
selamat hari ibu,kak :)

Maizatulhusni

Salam sis za,
Wow bestnye klau dpt present....
Mesti la nak!!!!

Kak Ina

salam n selamat hari ibu za....kak ina pun nak menyelit jugalah..mana tahu ada rezeki dapat hadiah hari ibu dari za nie. Yang best tu sbb za kata za jahit dgn penuh kasih sayang...kalau dapat...wah! bestnya !!!!

Ros

Salam Puan Za,

Sy memang pengunjung setia blog puan. Wahhhh cantik banget hasil seni puan ni.Kagumm!!! Tahniah kerana berjaya menzahirkan bakat anugerah dariNYA....

CikTie

za... nak juga boleh? apa salahnya..kot2 nasib baik, hadiah hari ibuy... giveaway mahal ni...! nak!nak!

Maz

Salam Za... Wah nak cuba nasib jugakla kat sini.. cantik sangat hasil kreativiti Za..