Wednesday, May 12, 2010

Award



Dengan sukacitanya..nak 'try' pakai apron merah jambu yang Kak Hanieliza beri ni..cantik yer apron kaler gini..terima kasih ye kak! wahhh dah dapat apron cantik kenalah lebih rajin masuk ke dapur.
..ye tak??


Beautiful blogger award..hmm tuan umah idakler beautipul...blog pun biasa2 aje..harap2nya Allah kurniakanlah hati yang cantik lagi beautiful hendaknya, kan...amiiiiiin ..Bersama dengan apron dan award ni..ada tugasan menanti...ok kita jawab tag pulak

JENIS LAUK YANG SUKA DIMASAK....

1. Sup dan tomyam-tanpa jemu, memang suka sangat
2.nasi ayam- mereka kata nasi ayam saya sedap *_*
3. nasi impit dan kuah kacang +ayam/daging-uishh dah terasa2 mcm nak kena buat ni

PENCUCI MULUT YANG PALING BEST PERNAH BUAT....

1. puding buah-feveret suami
2. aiskrim
3. kuih lompat tikam-feveret ni

JENIS BISKUT KEGEMARAN TIME RAYA....
1. Tat-tak lengkap raya kalau tak de ni
2. Almond london-tak kisahla apa2 asal biskut tu ada banyak nuts
3. kuih siput

Bagi Award ni pada 3 orang rakan anda yang juga rajin memasak....
ok..nak kasi kat:

1.Anawahid
2. Hasue
3. Kak Masz

0 comments: