Monday, May 10, 2010

Nombor berapa???

Mari kita lihat Sarung Kusyen Sulaman Reben ni diberi kepada ibu anggun lagi penyayang yang mana??

Terlebih dahulu terima kasih banyak2 yer kepada yang sudi joint giveaway ni...minta maaf banyak2 sebab lambat nak publish..sebabnya talian internet kat sini down sejak dari petang sabtu lagi...masa tu hujan ribut petir yang kuat sangat. Sudah banyak kali report kat tm net dan macam2 cara dah cuba ikut macam yang staff tu suruh tetap tak boleh accesss jugak. Sehinggalah pada petang ni, selepas hujan ribut yang kuat jugak  barulah  line ni ok...

kita lihat pesertanya dulu..aaaa...rakan2 memasak..rakan decor ...dan rakan2 sulaman reben yang semuanya terror2 menyulam pun ada..
ok..ada 15 yang telah tulis nama di bahagian komen, dan ada 2 nama ambil di chat box:

  1. Homekreation
  2. Kak Nor
  3. Azie
  4. Hasni
  5. Nor64
  6. Ummi
  7. Chempaqa
  8. Diesha
  9. Dilla@Aween
  10. Indahhouse
  11. Maizatulhusni
  12. Kak Ina
  13. Ros
  14. Ciktie
  15. Maz
  16. Intan
  17. Kak Zai
Ok..meh kita tengok nombor berapa yang keluar....


Nombornya ialah... NO  11!!!
Mari kita ucap Tahniah untuk Maizatulhusni
Nanti beri alamat kat email norzaliana@yahoo.com ye!!

Ok..kita bertemu lagi di giveaway akan datang , insya allah .

1 comments:

kak ina kl

salam zai..alahai rugi satu no ajer..tak perlah..tak ada rezeki ek