Saturday, January 10, 2009

Faris & Nuraisha


Click to enlarge the pic

10 comments:

hana

alahaiiiii....sampai tak tau nak beza mana satu faris, mana satu nuraisha! sebijik gedebuk! hehehe

Azie

kakakakkakakaka..kak za ni mmg adoo keturunan gebuss ya kekkekekeek...alahai montel sggh 2-2 tu hahahaha sejibik

anawahid

alalala... comei nya nuraisha tu... mmg kopipes ngan dak faris taww...poh bedoh, zambo faris tgh tgk adik dia tu kalo oghang x tau compom ingat kembo pasai mcm sama besar jer tp ecah baring... kalo dpn mata compom kene gigit2..;)

nurhuda_cahayapetunjuk

assalamualaikum...

Kak Za...comelnya dua2 si cilik kak za ni...muka mcm kembar tapi lain umur heheeh...huda doakan semoga kedua-duanya menjadi anak yang soleh dan solehah,insyaAllah...:)

Rafizah Nordin

emppp cam jopun anakanda2 nih patut pun omaknya suka makan makanan jopun hehehe

kain sarung bantal tu sejibik sarung bantal kite masa banakkan anak 1st-Boy.skrg Boy dah nak masuk 8 tahun...

zaliana

Hana : rupa lebih kurang aje kan :)..cuma harap2nya bila besar sikit nanti dpt beza boy dan girl..sbb ramai yg kata Nuraisha tu rupa mcm boy... :D

Azie: entahnya kalau tengok mak ayah dia takdelah gebu sgt-takat gebu slow slow aje..tp anaknya kuss semangat .. :P

Ana: hah..ramai kata seiras :) oit mana leh gigit-gigit..mak dia pon tengok aje tau!!! ahahahaha

Huda: wa'alaikummussalam Huda..terima kasih atas doa..begitulah juga doa akak untuk anak-anak..semoga ALLAH perkenankan hendaknya..insya ALLAH

Fiza:
sama yek sarung tu..yg tu pakai since Faris lagi..tu yg kaler biru tu..tak buat pulak sarung kaler pink :)
hmm mak dia ni memang ada terkait ngan keturunan org belah sana..tu yg mata sepet gitu :D

Shafidah Shamen

alahaiiiii...sama sejibikkkkk! syomeiiiiiii

|| syazwaniadnan ||

ishh, adik beradik duprg ni.. ada kena mengena ngan shin chan yg chomei itu ye...? ehehe :D
jgn nakal terover mcm shin chan udah le.. :P

hana

eh! haah la za....sarung tuh sebijik sama ngan anak hana yg sulung! maknanya sama gak ngan fiza! hihihi....

CiKaYu

comelnye anak-anak mu....salam perkenalan...