Tuesday, January 6, 2009

BOIKOT BARANG ISRAEL

Kezaliman tentera Israel telah membunuh puluhan ribu nyawa kanak-kanak dan kaum muslimin yang tidak berdosa. Israel bersama sekutu kuatnya Amerika Syarikat sepatutnya 'diajar'. Mari kita boikot barang keluaran mereka..semoga sumbangan kita yang kecil ini memberi kesan ke atas ekonomi mereka. Kenapa jenama di bawah ini perlu diboikot? Sila rujuk Boikot Israel Campaign atau klik setiap trade mark di bawah untuk lihat hubung kait syarikat-syarikat ini dengan Israel dan zionis.


BRANDS & LABELS TO BOYCOTT

10 comments:

Jun

byknyer brg2 diorang yek..iskkk, henpon akak dr dulu dok pkai yg tu...lambat la nk tukar, fulus x cukup..hehehe

Anonymous

......... kenny rogers bleh makan x??

Anonymous

kenapa nak tuko pulak..duit beli hp tu yahudi dah buat beli senjata kimia..dah habis pakai dah masa perang ari tu..
DUlu tak tahu..sekarang dah tahu..

Anonymous

KFC bleh mkan x?

iuneety

wah banyak nya produk mereka.....

tapi ada lagi produk mereka yg kita x ambil kisah pun.. malah lebih ramai lagi rakyat melaysia mengagung-agung kan produk ni serta ada plak yg bangga kalau ada akaun kat sana...

kenapa kita x boikot sekali FACEBOOK dengan MYSPACE ????????

Korang tau x yang website Facebook dan Myspace sebenarnya adalah milikan Yahudi? Ibu dan Bapa kepada Founder website Facebook iaitu Mark Zuckerberg adalah keturunan YAHUDI dan MYSPACE telah dibeli oleh Google yang juga hakmilik orang YAHUDI....

Setiap kali kita akses ke website ni google akan generate 1 impression untuk iklan mereka .. setiap page yg kita klik akan generate lagi unique IP impression untuk generate income kepada Facebook ataupun Myspace....

So dalam diam facebook dan myspace boleh generate beratus ribu USD dalam sehari hasil dari impression yg semua user login ke web tu...

x payah lah nak bangga kalau ada akaun facebook atau myspace.... kita laungkan boikot produk yahudi tapi dalam diam kita bagi dorang duit kat facebook atau myspace....

aku x pernah ada akaun facebook atau myspace sebab aku slalu online kat www.iuneety.com kat sana mereka guna aplikasi yg facebook guna dan web ni adalah 100% hasil karya anak tempatan malaysia.. kita patut support web camni.... siapa lagi yg nak sokong dan support org kita sendiri kalau bukan diri kita.... try lah login kat www.iuneety.com dan rasai perbezaannya...

salam....

~SaHaBaT_SuNyI~

btol jgak....
aq pun ade dngar psal myspace ngan facebook 2....
tpi nak wat cam ne kne la ttup akkaun facebook ngan myspace.....
aq slalu on9 kat kawanlah.com....
web nie bdak mlayu wat.....
so sokong la brang buatan malaysia....
salam...

elf_angel

uineety ni sape punyer ye????

asimo_romzi

orang yang boikot barangan sedangan barangan itu keperluan dan halal adalah orang yang bodoh sombong...tak yah lah main internet,tak yah lah naik kapal terbang Boeing n airbus pakailah kapal..or sampan buatan malaysia...

Hamsturger

Harper Collins?? Oh no!! Saya suka buku terbitan tu... tmbhn plak, f=dah bnyk dah buku Harper Collins kat rumah aku...

.:hana radzi:.

byknye brg dorang...