Tuesday, December 23, 2008

Sugarpaste: 7 Cuppies


Ok seperti yang telah dijanjikan semalam ini dia carrot muffin yang telah di 'touch up' . Terima kasih kepada kawan-kawan yang telah sudi memberi nama untuk ditulis di atas cuppies ini : HANA, HUDA, ANA, SWEETLILY, AZIEMAS dan tak ketinggalan untuk KakG .Ada extra cupcake jadi bila nampak message KakG terus buatkan satu untuk Kak G juga. Nanti copy gambar di bawah dan letak di blog masing-masing ya :D .Tidak dilupakan untuk kawan-kawan yang mana namanya tak tertulis disini jemputlah ambil cupcake yang kat tengah-tengah sekali tu . Sebenarnya kalau boleh nak tulis semua nama tapi tak berkemampuan. Jadi yang centre tu untuk semua lah ya.




Untuk semua kawan-kawan silalah rasa secubit seorang ya. Ambillah ya ..Ihlas tanda persahabatan dari saya..



Untuk Hana yang jauh di Jepun

Untuk Cik Huda yang manis dan baik hati.

Untuk Puan Ana yang cantik rupawan

Untuk SL, pakar cupcake...ketaq lutut sebab nak kasi kat SIFU nih :D

Untuk Ustazah Azie yang dihormati

Untuk Kak G yang diingati ,harap maaf rasanya nama ni tersilap eja.


Untuk makluman topping dari buttercream,semua daun,bunga dan 'name tag' dari sugar paste, dan tulisan nama dari royal aising.
BEHIND THE SCENE

4 comments:

Nanee Hamid

k za...cute nye!!!!!!
ade letak ke resepi sugar paste tu? buat daun tu...ade cutter die ke? ala....nak belajar la...

Azita

salam zaliana. 1st time masuk sini terus nampak pink roses tu. cute nye!!!! letak le resepi sugar paste tu, bleh saya cuba plak.

zaliana

salam nanee dan azita
untuk resipi sugar paste klik kat sini ya http://suzinor.blogspot.com/2008/02/sugar-paste-rose-butterfly.html

nanee..akak takde cutter khas utk daun..akak guna cutter untuk biskut yg bentuk dia mcm bentuk daun..pastu yg corak urat daun tu pakai flower tool set-yang jenis shell tool tu :D

nurul

za, congrat...so cute dan kemas...macam ni boleh buat berniaga ni...he..he..