Wednesday, March 19, 2008

Inspired by Hellikonia

Design kek ni dari Yatt's Lil Kitchen.Hasilnya tak secantik orang pro buat, untuk lihat design asal tengok kat sini http://yt5486.fotopages.com/. Terima kasih kerana sudi bagi pinjam design kek ni. Kekok betul nak piping buttercream ni,especially part daun tu. Kena masuk kelas nampak gayanya nih :(

5 comments:

yt

he..he.. ok la tu for a start. i've never attended any formal/ informal class also. kat internet pun byk cikgu ;-)
tgn kena kontrol x parkinson (u shud c my old pics on deco...hazab gilerr!!)

yt

ehemm!! btw, it's hellikonia la no R. tu dah bunyi jawa tu hehehehehe.. gue 1/2 banjar.

zaliana

hehe dah betulkan tang R tu..thank you...haha ye lah ketaq tangan,tak biasa lah mendeko ni!! :D

Fenridal

See here or here

Cik Siti Wan Kembang

cantiklahh Za. ramai buat kek fesyen bunga2 liar camni lakss...