Wednesday, July 2, 2008

Perca Pastri Berkeju



Menu untuk sarapan pagi ini-Perca Pastri Berkeju. Ada lebihan pastri dari Portugese Egg Tart yang disimpan sekian lama.Sayang nak buang begitu saja. Umpama perca kain, ia kurang berguna tapi masih lagi mempunyai nilai wang (dalam keadaan semua barang naik ni kena pandai jimat sikit kan ).Lebihan pastri ini diubahsuai menjadi satu resipi yang mudah.

Kuantiti: Dapat 12 biji
bahan-bahan

Pastri
Tuna spread
Keju mozarella
Cili merah/daun sup sebagai hiasan

Cara-cara
Tekankan pastri ke dalam bekas muffin bersaiz kecil.
Sudukan tuna spread.Kemudian taburkan sedikit keju mozarella ke atasnya.Letakkan cili merah dan daun sup .
Bakar dalam oven selama 15-20 minit.

2 comments:

Anonymous
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous
This comment has been removed by a blog administrator.