Thursday, November 29, 2007

Roti Pita


Resipi Roti Pita ini dari Erna. Inilah rupa bekal Faris dan mama hari ini.Harap-harap Faris boleh habiskan bekal dia ni.Faris takde mood nak ke nursery hari ni..dah banyak hari dia macam tu..dia kata "Tak suka ! tak suka nursery!!".Sepanjang minggu lepas dan minggu ni mama banyak kali menitiskan air mata nak tinggal dia kat situ..Tapi apakan daya,terpaksa ditahan jua.Nanti bila Mama Asmah dah sihat boleh dia tolong jaga Faris semula.Sabar ya Faris :((

4 comments:

umi_e

za... ada sebab kenapa kanak2 tidak suka pergi ke sekolah/nursery/etc... kenalah find out kenapa... kalau tak ada masalah sudah pasti kanak2 akan gembira dan looking fwd utk pergi lagi esoknya... kalau perlu, tukarkan nursery lah...

MyPeriukBelanga

yo lah za, tol kata umi tu kena find out apa sbb2 nya takut2 ada yg mmbuli atau apa2 yg dia tak suka.

kalu anak knis tak suka gi nursery, knis akan hantar depa gi funfare, makdaro pulak aku anta ker welfare! ahak ampuunn...gurau2 yer za, salam zaaa....

Kak Pah Sherry

Betul kata kak e & kaknis tu za.. kena cari sebabnya...mesti ada sebab.. selalunya bdk2 suka sgt main dgn kwn2 kt nursery/sekolah... mcm baby anak akak.. mula2 je dia tkt nk ke nursery..skrg dah tak sabar.. hari sabtu/ahadpun nk ke sekolah...

zaliana

Betul la kata kak e, kak nis dan kak pah tu..nak kana tukar temapt lain la..hari ni dia bukan aje cakap tak suka nursery..hari ni dia tambah pulak perkataan TAK SUKA SANGAT-SANGAT KAT NURSERI :((
thanks semua