Thursday, February 11, 2010

Cushion Cover : One for him and one for her




Salam semua..

Meh tengok sarung kusyen ni...Dari tulisan tu...dah pasti sarung kusyen ni milik AYU dan ZUL. Tempahan dari Kedah ni request gabungan bunga warna pink dan dark purple..semoga pasangan kusyen ni menceriakan lagi dekor anda *_* .

10 comments:

Hasni

ehhh kak za ambik tempahan buat cushion cover ker...advance betul...baik punya business...naper dh lama akak tak ber ym??? sbb tu dh lama kita tak ber chit chat..hehehehe

Diesha

ya ampunnn santeknyaaa.....go go Za!!!jangan benti...nanti semangat ilang...mana semangat ku ini huhuuu...ilang daa..

Sue @ Nenie

Niceeeee sangattttttt.....

zaliana

HAsni: sikit2 aje Hasni :)
akak lama tak on ym tu...tak sempat ler...

Diesha: jgn hilangkan semangatmu itu..mari sama2 kita up up upkan balik :D..

sue@ nenie: terima kaish!!

Chah

Za..syantikk...tahniah, dah stat berbisnes, better kembangkan lagi..jangan malas cam acik chah tu yer..ingat pesanan kakak baikhati ni... :)

Ijan

Cantik.. nak tidurpun sayang kalau macam ni.hehee

ajez shipudden

wah kak..cantiknya kusyen nih......akak ni kreatif tol la..thumb up tuk akak....

maklang

cantek gabungan warna...design pun menarik..:)

zaliana

chah:terima kasih atas dorongan..ahah bukan boleh concentrate sgt nih... :D

ijan:a'ah kalau boleh janganla wat lapik tido...RE kat rumah ni byk dah jadi mangsa :P

ajez: terima kasih!

maklang: terima kasih atas komen yer kak.. :D

UMMI ANGGUN

salam zaliana,
cantiklah sulaman kat kusyen tu..kat mana belajar?minat jugalak nak belajar?camne?