Friday, December 25, 2009

Cushion Cover



Salam untuk semua! tuan rumah ni asyik tengelam timbul tenggelam timbul..tak tahulah apa yang sibuk sgtnya tu...ada aje benda nak dibuat sampai buat-buat lupa nak jenguk rumah ni.

Ok..ni dia hasil 'berkebun' atas fabrik..bunga-bungaan riben merah hati dan pink..satisfaction berkebun atas kain ni lain ngan berkebun cara real atas tanah (oooh yang ni pun saya suka jugak cuma peluang dan ruang yang tak de)..berkebun boleh jadi terapi jugak kan..sejak disiapkan semalam, inilah penyegar mata terbaru saya (macam eyemore lah pulak) .. hari ni biar ia dikongsi dengan semua di luar sana




Cushion cover di bawah pulak ni for sale..tak banyak yang ada... 4 unit (dua pasang) saja..jika berminat boleh email kat saya norzaliana@yahoo.com

SOLD
TQ

sekian

14 comments:

Azita

assalamualaikum zaliana! cantiknya kebun bunga!!!! terpegun, tergoda, terpikat, dan segala "ter" lagi ni...

ijan

Cantik cantik nye cushion cover tue :)

Salmi

perrrghhhh...cantik and neat work!..congrats dear!

CikTie

cantik sangat2lah za! tahniah!tahniah! berbaloi betul berkebun tu...!

zaliana

azita: w'salam..banyaknya 'ter' nak tambah satu lagi 'ter'...terima kasih! hehe

ijan: terima kasih

kak salmi:TQ!TQ! suka tengok 'drama' RE akak :D

ciktie: terima kasih yer...atas moral support :D

m4rilyn

main pict.
sangat cantekkkkkkkkkkkkkkkk

AbbotCottage

cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...tanak amik tempahan ke? yg hat red roses tu tanak jual?? aduhaiiii cinta pandang pertama...owhhhh sadisnya aku merinduuu

~Pn Ann~

Zaliana,
cantik sekali...walaupun belajar online...tetapi berjaya hasilkan jahitan yang menarik. I hope yang advance tutorial semalam...bertambah lagi kreativiti anda...

Chah

Za,

kalau saya yg jadi Puan Ann or mana2 sifu riben, tanpa ragu-ragu saya akan pilih Za sebagai anak murid yg plg cemerlang...syabas sis!

zaliana

Puan Ann: terima kasih banyak cikgu..terharu saya :)

chah:takla sampai gitu ...kita kan sama2 belajar...jadiknya sama2 lah cemerlang gemilang terbilang ..kan?? :D

AbbotCottage

owhh org tak kenal tak dilayan kot...

zaliana

salam abbotcottage:
mintak maaf banyak2! saya terskip lah komen anda :( kalau nak tmepah, boleh....
ehh satu lagi...sebagai ganti ucapan sori...saya buatkan pouch free untuk anda...ok tak??? :D

Suzana

Salam za... lama betui tak berblog ni... za... teruja tgk jahitan za.. cuba ajor sikit macam ne nak buat bunga ros yg kuncup tu ekk...

zaliana

suezy..za dah attach kat email tau..tapi rupanya2 email tu tak masuk ler..nak kena upload kat flickr dulu ler gamaknya